What the what the uses for

It's all about me and my love . Together, till the end of our life

Saturday, June 25, 2011

My Mission Is Almost Done


Kelip-kelip dh bulan 7 . Dah tiba masanya focus 100% dgn study . Hati rasa sayu nak tinggalkan keluarga yg aku jaga sejak tahun lepas . Dari teruk smpai lah terbaik mcm sekarang, aku rasa sgt berbaloi dpt jaga Band ACS . Thanks to all who are always give me support from behind . iloveyou all always guys ACS Military Band Menbers .

Wednesday, June 1, 2011

Our journey is far


hey peeps, rasa lama tak update, rindu semua :) . Currently busy with my new life , talking about new life, automaticly, about my dear MANGO :) . she's light in my life, wahwah.. indah sungguh kami sekarang. haha. Biasa la busy, kitorg sentiasa busy nak dkat exam la katakan. rushing semua, hishhh letih nak belajar dah. Sabr emeer, "last year last think". ingat tu smpai bila2 xD .Mango, iloveyousomuch :) .

hahaha, MSSM? 20.5.2011 great day,event yg paling besar rasanya. Sejak aku pegang band,memang ini la yg aku nak. Orang kata setimpal dgn usaha aku utk bangunkan band ACS. Bukan nak katakan aku taksub,oh tidak. Masa depan kita bergantung dgn kemahiran dan kepakaran. Thun ni je aku ade, takpe tahun dpn aku dh jd coach, Sijil CG dh nak hmpir kluar :D . Dari tahun lepas aku cuba bangunkan, haihhhh . ade pulak si si gila tu . sekrang? AKU TAKUT ORG LAIN YG PULAK DPT NAMA . Hello! aku yg bagi idea semua la... fikir! and compare bila aku tak de nnti!
There was an error in this gadget