What the what the uses for

It's all about me and my love . Together, till the end of our life

Tuesday, September 20, 2011

sorry

aku sendiri tak fham dgn diri aku ni . Kadang-kadang aku sndiri yg tertanya diri aku ' EMEER, KAU NI TAK RETI JAGA GF KAU KE? ' . Smpai aku termimpi soalan ni == . Bukan aku tak reti, aku dh buat yg terbaik untuknya, semuanya kerana dia, sumpah nyawa aku pun aku snggup gadaikan kerana dia . Aku terlampau sayangkan dia sehingga aku sendiri taknak ada masalah di antara aku dan dia tapi sayangnya sering timbul :(

Aku cuma taknak ade persilisihan faham antara aku dan dia . Bagi aku tiada masa lagi nak bergaduh, bertengkar . Couple always romantic.. (a bit jealous) . Mungkin salah aku juga yang selalu mulakan pergaduhan .

Akhirnya sudah 5 bulan dgn nya , tapi dipenuhi dgn pergduhan, salah fhm . ya allah, runsing kepala aku :'( . Tapi bila sehari sebelum anniversary dia sgt ok dgn aku . apabila semalam, mula satu demi satu masalah . Aku cuma taknak dia contact ex aku sbb aku taknak dia terasa dan termakan kata kata manis betina tu . sebab aku cintakan dia sepenuh jiwa raga aku la aku taknak dia contact ex aku . But, dia buat lagi.. ape lagi aku nak ckp,semuanya aku buat ini utk kebaikan aku dgn dirnya . up to you sayang . I tried to be the best for you but a lot of things that prevent :( ,how else do you want me to prove?, I explore is to honesty my dear . iloveyousomuch

Friday, September 16, 2011

i cant make you happy

Tak tahu kenape dgn kami sekarang . 'coz i rather hurt then feel nothing at all' - semakin rasa serba salah bila dia tulis mcm ni . Aku tahu salah aku, kenapa dia hukum aku sekejam begini? aku merana :( . yup, mmg aku selalu buat dia rasa begini smpai dia tawar hati dgn aku . Aku tiada tempat lain nak luahkan perasaan aku lagi, bila gduh aku rasa sakit .

Sampai bila? . smpai bila nak begini? . Aku terima keputusan darinya dgn seikhlas hatiku . Nak buat mcm mana kalau orang yg kita cinta, dh tawar hati dgn kita kan? terima sahaja . Diri aku sndiri pun tak berape sihat harini, di tambah dgn sakit hati tetapi semua tgk aku ceria je, sbb whatever happen, keep on smiling . Aku taknak dia risau ttg diri aku, biarlah aku yg risau ttg dirinya . Aku snggup buat ape saje utk kebahagiaan nya, dan biar aku merana seorang diri .

Dia kata 'aku murah' , terima kasih sayang . Perkataan yang mnyakitkan hati sering muncul . yes, AKU yg mulakan . Biar aku seorang je yg bersalah,sebab aku tak berguna buatnya . Dia tak gembira dgn aku,dia benci aku . Aku dgn rendah diri mengaku semuanya salah aku .

Readers, aku minx maaf byk2 sbb selalunya kisah aku ttg kegembiraan, tapi semuanya dh bertukar . Tiada ape yg boleh buat diri aku gembira, sorry friends - hurt

Wednesday, September 14, 2011

Maafkan sayang


Hati rasa serba salah nak ungkap, hati terasa kecewa, hati merana, risau, jiwa tak tenteram . Aku tiada niat nak melukakan hatinya, tapi bila setiap tingkah laku aku mesti ada yang terasa, kadang2 aku sendiri, tapi demi menjaga hati seseorang, aku terima dan yakin pada diri . Dia la semangat ku, jantung aku, bila terfikir ttg dia terasa indah sementara . sayangnya, sikap aku sendiri yang selalu menganggu hubungan kami . Memang betekad nak berubah, tapi hati aku terasa bila org yg rapat dgn aku tidak percaya dgn niat ikhlas aku sebegini disebabkan sikap aku yang lama . Serba salah

Nak kata sayang? terlampau sayang .Cinta? cinta agung.. Memang aku nak buat yg terbaik untuknya, mcm-mcm aku rasa kebelakangan ni . Aku tahu dia tersangat kecewa dgn aku.. i'm looser dude . Dh dpt gf yg baik pun tak reti nak jaga . Niat aku bukan nak menduakan yg tersayang, tapi taknak dirinya terasa . Demi ALLAH, aku mencintainya seikhlas hatiku

Sumpah, rasa mcm nak bunuh diri pun ada . sorry liyana :(
There was an error in this gadget