What the what the uses for

It's all about me and my love . Together, till the end of our life

Sunday, July 29, 2012

Saturday, July 21, 2012

i love you till i die


dah seminggu aku tak contact dgn dia. baru seminggu, belum sebulan, setahun, 10 tahun. ya allah, aku tak boleh terima semua ini. aku memohon padamu yg allah tolong bukakan hatinya utk terima aku seadanya, aku merana hidup mcm ni. bulan ramadhan dh tiba, tgh hari tadi dia call aku, betapa rindunya aku padanya mse dia call aku? . air mata mula jatuh . ya allah, kuatkan semangat ku. aku takde tmpat nk mngadu. aku seorg diri sekrang. takde tmpat utk aku menangis, ketawa. apa salah aku smpai dia bencikan aku? aku dh sedar.. aku minx maaf sgt, aku mnyesal seumur hidup aku. aku dh berubah 100% . aku cuba.. aku cuba . dan sekarang mmg ini satu pengajaran kepada aku supaya jd lebih baik. aku betul2 menyesal. aku rindukan dia. sememangnya aku akan tunai janji aku, 5 years? mse yg sgt lama. aku tak tahu aku boleh tahan aku tidak. semestinya aku akan kekal begini cuma aku risau aku akan pergi.. pergi jauh dari sini, jauh, jauh. dalam setiap doaku , aku akan doakan kebagiannya nya, insyallah dia akan berjaga dgn impian dia. aku menangis setiap kali aku terigatkan dia. 1 tahun 3 bulan , mse yg sgt indah bagi aku, tak pernah aku rasa sebegitu indah begini. cinta, kasih sayang, belaian kasih syangnya. yallah, berikan aku kekuatan kepadaku...

p/s : NLMT, I CANT FORGET YOU, I LOVE YOU SO MUCH, IM ALWAYS WAITING FOR YOU. TAKECARE DEAR :'(
There was an error in this gadget