What the what the uses for

It's all about me and my love . Together, till the end of our life

Sunday, December 25, 2011

I still love you


I want to apologize for all my actions during this against you. suddenly I feel sorry for you to suffer like this. I like to be angry with you because I feel extremely angry. I'm sorry my love. I said this all last night, but it suddenly stopped because my ego is too high. at the same time line suddenly cut off, I was not certain directions. I realize I need your meditation when I hard. I utterly love you not want to play you feel. Baby, please forgive me? :( . - This expression of faith emeer to liyana

Saturday, October 1, 2011

it all happened because of me

lemah :'( . sekali lagi aku melukakan hatinya . Semua tu berlaku secara tak sngaja, aku bersalah, aku menyakitkan hatinya . Dia menangis kerana aku,dia kecewa kerana aku . SEMUA KERANA AKU . Aku rasa mcm diri aku ni tak berguna lagi, bagai sampah... . Apa gunanya aku sebagai seorang kekasih tapi tidak dpt mengembirakan hatinya? . Aku lemah sgt sekarang, diri aku tak berguna . Aku sanggup buang ego aku jauh semata mata hndak jaga hatinya . sebaliknya? padah pada hati aku ni.. merekah, berdarah.. singkatan bagi terluka

love : sorry dear, I had to write

Tuesday, September 20, 2011

sorry

aku sendiri tak fham dgn diri aku ni . Kadang-kadang aku sndiri yg tertanya diri aku ' EMEER, KAU NI TAK RETI JAGA GF KAU KE? ' . Smpai aku termimpi soalan ni == . Bukan aku tak reti, aku dh buat yg terbaik untuknya, semuanya kerana dia, sumpah nyawa aku pun aku snggup gadaikan kerana dia . Aku terlampau sayangkan dia sehingga aku sendiri taknak ada masalah di antara aku dan dia tapi sayangnya sering timbul :(

Aku cuma taknak ade persilisihan faham antara aku dan dia . Bagi aku tiada masa lagi nak bergaduh, bertengkar . Couple always romantic.. (a bit jealous) . Mungkin salah aku juga yang selalu mulakan pergaduhan .

Akhirnya sudah 5 bulan dgn nya , tapi dipenuhi dgn pergduhan, salah fhm . ya allah, runsing kepala aku :'( . Tapi bila sehari sebelum anniversary dia sgt ok dgn aku . apabila semalam, mula satu demi satu masalah . Aku cuma taknak dia contact ex aku sbb aku taknak dia terasa dan termakan kata kata manis betina tu . sebab aku cintakan dia sepenuh jiwa raga aku la aku taknak dia contact ex aku . But, dia buat lagi.. ape lagi aku nak ckp,semuanya aku buat ini utk kebaikan aku dgn dirnya . up to you sayang . I tried to be the best for you but a lot of things that prevent :( ,how else do you want me to prove?, I explore is to honesty my dear . iloveyousomuch

Friday, September 16, 2011

i cant make you happy

Tak tahu kenape dgn kami sekarang . 'coz i rather hurt then feel nothing at all' - semakin rasa serba salah bila dia tulis mcm ni . Aku tahu salah aku, kenapa dia hukum aku sekejam begini? aku merana :( . yup, mmg aku selalu buat dia rasa begini smpai dia tawar hati dgn aku . Aku tiada tempat lain nak luahkan perasaan aku lagi, bila gduh aku rasa sakit .

Sampai bila? . smpai bila nak begini? . Aku terima keputusan darinya dgn seikhlas hatiku . Nak buat mcm mana kalau orang yg kita cinta, dh tawar hati dgn kita kan? terima sahaja . Diri aku sndiri pun tak berape sihat harini, di tambah dgn sakit hati tetapi semua tgk aku ceria je, sbb whatever happen, keep on smiling . Aku taknak dia risau ttg diri aku, biarlah aku yg risau ttg dirinya . Aku snggup buat ape saje utk kebahagiaan nya, dan biar aku merana seorang diri .

Dia kata 'aku murah' , terima kasih sayang . Perkataan yang mnyakitkan hati sering muncul . yes, AKU yg mulakan . Biar aku seorang je yg bersalah,sebab aku tak berguna buatnya . Dia tak gembira dgn aku,dia benci aku . Aku dgn rendah diri mengaku semuanya salah aku .

Readers, aku minx maaf byk2 sbb selalunya kisah aku ttg kegembiraan, tapi semuanya dh bertukar . Tiada ape yg boleh buat diri aku gembira, sorry friends - hurt

Wednesday, September 14, 2011

Maafkan sayang


Hati rasa serba salah nak ungkap, hati terasa kecewa, hati merana, risau, jiwa tak tenteram . Aku tiada niat nak melukakan hatinya, tapi bila setiap tingkah laku aku mesti ada yang terasa, kadang2 aku sendiri, tapi demi menjaga hati seseorang, aku terima dan yakin pada diri . Dia la semangat ku, jantung aku, bila terfikir ttg dia terasa indah sementara . sayangnya, sikap aku sendiri yang selalu menganggu hubungan kami . Memang betekad nak berubah, tapi hati aku terasa bila org yg rapat dgn aku tidak percaya dgn niat ikhlas aku sebegini disebabkan sikap aku yang lama . Serba salah

Nak kata sayang? terlampau sayang .Cinta? cinta agung.. Memang aku nak buat yg terbaik untuknya, mcm-mcm aku rasa kebelakangan ni . Aku tahu dia tersangat kecewa dgn aku.. i'm looser dude . Dh dpt gf yg baik pun tak reti nak jaga . Niat aku bukan nak menduakan yg tersayang, tapi taknak dirinya terasa . Demi ALLAH, aku mencintainya seikhlas hatiku

Sumpah, rasa mcm nak bunuh diri pun ada . sorry liyana :(

Sunday, July 10, 2011

NATCOMP 2011 GRAND FINALS



hye everyone, long time not update my blog :) . terasa mcm baru je buat blog . This sunday is natcomp, insyaallah aku pergi . tapi kali ni dkat staduium putra bukit jalil.. damn best lah i think.. heee . Semangat betul aku dgn band,masa depan dgn band la katakan :) . Lepas je habis comp ni aku nak compare, aku nak tgk , aku nak cuba improvekan 100% band aku . seriously . hope my mission will success .

my dear liyana, i miss you so badly . Aku fham yang aku dgn dia tersangat lah jauh . jarang sekali berjumpa,tapi orang selalu kata kalau couple yang jauh-jauh ni kekal . is it true? hope so . sumpah, takde yang lain selain dia . memang aku cintakan dia . lebih,lebih dari orang yang pernah aku sayang . biarlah jauh buat sementara, biar jauh di mata tapi dekat dihati . iloveyou b

Saturday, June 25, 2011

My Mission Is Almost Done


Kelip-kelip dh bulan 7 . Dah tiba masanya focus 100% dgn study . Hati rasa sayu nak tinggalkan keluarga yg aku jaga sejak tahun lepas . Dari teruk smpai lah terbaik mcm sekarang, aku rasa sgt berbaloi dpt jaga Band ACS . Thanks to all who are always give me support from behind . iloveyou all always guys ACS Military Band Menbers .

Wednesday, June 1, 2011

Our journey is far


hey peeps, rasa lama tak update, rindu semua :) . Currently busy with my new life , talking about new life, automaticly, about my dear MANGO :) . she's light in my life, wahwah.. indah sungguh kami sekarang. haha. Biasa la busy, kitorg sentiasa busy nak dkat exam la katakan. rushing semua, hishhh letih nak belajar dah. Sabr emeer, "last year last think". ingat tu smpai bila2 xD .Mango, iloveyousomuch :) .

hahaha, MSSM? 20.5.2011 great day,event yg paling besar rasanya. Sejak aku pegang band,memang ini la yg aku nak. Orang kata setimpal dgn usaha aku utk bangunkan band ACS. Bukan nak katakan aku taksub,oh tidak. Masa depan kita bergantung dgn kemahiran dan kepakaran. Thun ni je aku ade, takpe tahun dpn aku dh jd coach, Sijil CG dh nak hmpir kluar :D . Dari tahun lepas aku cuba bangunkan, haihhhh . ade pulak si si gila tu . sekrang? AKU TAKUT ORG LAIN YG PULAK DPT NAMA . Hello! aku yg bagi idea semua la... fikir! and compare bila aku tak de nnti!

Wednesday, April 27, 2011

Please forgive me

memang tension 1 hari,pelbagai perkara yg melanda diri ku. difitnah,dikhianati oleh KAWAN sendiri pun ada. Tak perlu dipersoalkan lagi, aku bukan suka mengungkit :) .Perkara yg lalu,telah lama aku lupakan.

Hati ni rasa sayu sgt, mana kau syg? :/ . Aku tunggu satu hari. Aku tak stayback dkat sekolah semata nak pujuk dia kembali. TETAPI, takde ape pun yg aku dpt.

Setelah selasai rasa sayu, timbul rasa kecewa. 'Aku ni tak diperlukan lagi?'. Aku redha, semua ni dugaan ALLAH terhadap diri aku. Semua ni salah aku juga,TAK RETI NAK SABAR. sayang,please forgive me . Ilysm :'( .

Ego dlm diri ni tinggi sgt,aku memang tak reti jaga hati perempuan, sorry about last night .



Forgive me
for your hate isn't something I can take
My feelings for you were never fake.

Forgive me
for I pine for you
Without you my beats will be painful, whatsoever few.

Forgive me
for I long to be fed by your tender hands
The nimble fingers that weave magic akin to a wand.

Forgive me
for without you I am all alone
Herein lies a void, only if it could be shown.

Forgive me
for 'I love you' ain't just a line
It’s a compendium of my emotions, left unbound by time.

Forgive me
for without you my nights are blue
Staring at the crescent moon, all i can ever think of is you.

Forgive me
for redemption is all i seek
I will henceforth be cautious, even turn meek.

Forgive me
for I want to hold you once again
Just to reinstate the belief that I am still sane.

Forgive me
for I want to see the sweet smile on your face
The gleam that drives away melancholy without a trace.

Forgive me
for all my dreams are cast around you
Once shattered, they won't be build anew.

Forgive me
for I have lost possession of my heart
It's yours now, even death won't do it part.

Forgive me
for i crave to wipe away your tears
Transcend with you to a utopian world where there ain't no fear.

Forgive me
for at times i went overboard
And behaved as a lout belonging to the horde.

Forgive me
for "You know me inside out" is all i can say
To regain your trust my lady, any price i am ready to pay.

Forgive me
for with you inside, i was never alone
I brazenly faced the world to which i now fall prone.

Forgive me
for my soul is already taken
Watching you walk away, my inner core is shaken.

Forgive me
for nyctalgia is slowly beginning to grow
Rendering me weak at the knees, forcing me to kowtow.

Forgive me
for its hard to deal with the pain of losing you everywhere i go
I can no longer put on a show.

Forgive me
for all i beg for is one last try
The last chance before you turn away and say goodbye.

Forgive me
for however naive this may sound
You are the only ethereal beauty this mortal has ever found.

Forgive me
for till my last breath i'll keep praying to the Heavens above
awaiting to hear from my angel , the three magical words of Love.



Forgive me
for i can't stop loving you
It's something that i will always do.

Forgive me...

Friday, April 22, 2011

sampai sini (titik nokhtah)


Friends,sorry.. i hope that kawan2 semua fham status aku sekarang, sorry sbb aku takkan lepak lagi dgn korang lelaki mahupun perempuan, aku sayang dia. Aku minx maaf kalau kawan semua tersinggung . Aku kena jaga hati dia,hati kawan semua tak lupa.. . totally,i'm damn serious in this relationship . Iloveyou Liyana

Thursday, April 21, 2011

Berakhirnya Penantian


Selama sekian lama menunggu,berharap..akhirnya disudahi dgn penemuan seorg gadis yg sgt penyayang, manja.. . Walaupun,lelaki tersebut tidak menyangka perkara sebegini boleh berlaku . Sudah lama lelaki tersebut murung,dan pandai berlakon di halayak ramai . Kini, cahaya atau nur mula bersinar dlm kehidupannya . Indahnya dunia jika adanya seseorg yg dpt menyerikan kehidupan . Bagai Bumi dan Matahari,sama seperti Lelaki dan perempuan :) . Rasa letih dan runsing selama ini,kian hilang... . Penawarnya sgt berkesan, memang lelaki tersebut dahagakan kasih sayang,belaian seorang perempuan yang IKHLAS . Telah byk kali lelaki tersebut mencari,mencari dan terus mencari.. tapi,tiada . Sehingga,1 hari... lelaki tersebut, SENYUM setiap hari :D .

Kasih Sayang,Cinta.. perkara yg sgt kritikal dlm kehidupan kita . Mula rasa cinta takkan disudahi begitu shaja . Cinta perlukan kasih sayang,kasih sayang perlukan cinta . Permulaan, dari mata turun ke hati . seterusnya,cinta mula berputik.. dan.. sayang merupakan tali pengukuh ikat ini . ~

Iloveyou sayang 19042011
There was an error in this gadget