What the what the uses for

It's all about me and my love . Together, till the end of our life

Wednesday, March 14, 2012

iloveyoumorethanyouwillneverknow



ARTWORK BY NUR LIYANA (ABOVE)

Susah betul nak letak background lagu I LOVE YOU MORE THAN YOU WILL NEVER KNOW by nevershoutnever ni.. lol! . btw lagu diorg best gila . bila dgar lagu ni sedap je hati plus sentiasa teringat si kekasih hati Nur Liyana :D . Lama tak updata blog ni.. dh bersawang dh . btw, i doing great, sihat sentiasa . How about you guys? harap sihat mcm saya .. bdn pun dh naik ni, tettttttttttt! . Currently busy with my band . yes, again and again.. and my lovely princess liyana . she's so funny lah.. kadang2 buat saya tergelak , tersenyum dgn secara tidak sedar . amazing and superb right? . kekuatan cinta seseorang tu dgn hati yang ikhlas . maksud saya cinta tu biar lah ikhlas dan jgn main kan hati permpuan.. . Alhamdulillah hampir 1 year dh . seriously tak sabar sgt sgt . ok, toodles <3
There was an error in this gadget