What the what the uses for

It's all about me and my love . Together, till the end of our life

Tuesday, May 28, 2013

bu de bu ai



Setiap hari, semakin hari semakin rindu. Cinta tak pernah hilang, pudar apa tah lagi. Entah tiba2 terdengar lagu "bu de bu ai" make me miss her so much. Mungkin dia ingat aku tak sayangkan dia, mungkin dia ingat aku benci kan dia. Mungkin jugak dia ingat aku ni jenis yang suka balas dendam. Tapi, aku yang sentiasa di sini menantikan dia. Bukan "batak" cuma aku langsung tak boleh lupakan dia. Soal tentang nak cari perempuan lain? aku rasa takkan. Aku cuma dah serik, aku letih, dengan pengalaman dan kenangan pahit aku bersama seorang wanita ni yg pernah sakitkan hari aku. tentang si dia yg suka dengar lagu bu de bu ai ni, memang membuatkan aku semakin hari semakin pulih. rasa tenang bila tengok dia reply im fb dan mesej. tapi sekarang.. takpa la, aku rasa mungkin dia busy kot. seriously, aku betul-betul teringin nak kata dekat dia yang aku sayangkan dia, tapi...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget