What the what the uses for

It's all about me and my love . Together, till the end of our life

Sunday, July 10, 2011

NATCOMP 2011 GRAND FINALS



hye everyone, long time not update my blog :) . terasa mcm baru je buat blog . This sunday is natcomp, insyaallah aku pergi . tapi kali ni dkat staduium putra bukit jalil.. damn best lah i think.. heee . Semangat betul aku dgn band,masa depan dgn band la katakan :) . Lepas je habis comp ni aku nak compare, aku nak tgk , aku nak cuba improvekan 100% band aku . seriously . hope my mission will success .

my dear liyana, i miss you so badly . Aku fham yang aku dgn dia tersangat lah jauh . jarang sekali berjumpa,tapi orang selalu kata kalau couple yang jauh-jauh ni kekal . is it true? hope so . sumpah, takde yang lain selain dia . memang aku cintakan dia . lebih,lebih dari orang yang pernah aku sayang . biarlah jauh buat sementara, biar jauh di mata tapi dekat dihati . iloveyou b

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget