What the what the uses for

It's all about me and my love . Together, till the end of our life

Friday, September 16, 2011

i cant make you happy

Tak tahu kenape dgn kami sekarang . 'coz i rather hurt then feel nothing at all' - semakin rasa serba salah bila dia tulis mcm ni . Aku tahu salah aku, kenapa dia hukum aku sekejam begini? aku merana :( . yup, mmg aku selalu buat dia rasa begini smpai dia tawar hati dgn aku . Aku tiada tempat lain nak luahkan perasaan aku lagi, bila gduh aku rasa sakit .

Sampai bila? . smpai bila nak begini? . Aku terima keputusan darinya dgn seikhlas hatiku . Nak buat mcm mana kalau orang yg kita cinta, dh tawar hati dgn kita kan? terima sahaja . Diri aku sndiri pun tak berape sihat harini, di tambah dgn sakit hati tetapi semua tgk aku ceria je, sbb whatever happen, keep on smiling . Aku taknak dia risau ttg diri aku, biarlah aku yg risau ttg dirinya . Aku snggup buat ape saje utk kebahagiaan nya, dan biar aku merana seorang diri .

Dia kata 'aku murah' , terima kasih sayang . Perkataan yang mnyakitkan hati sering muncul . yes, AKU yg mulakan . Biar aku seorang je yg bersalah,sebab aku tak berguna buatnya . Dia tak gembira dgn aku,dia benci aku . Aku dgn rendah diri mengaku semuanya salah aku .

Readers, aku minx maaf byk2 sbb selalunya kisah aku ttg kegembiraan, tapi semuanya dh bertukar . Tiada ape yg boleh buat diri aku gembira, sorry friends - hurt

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget